Hoppa till sidans innehåll

Veckobrev för vecka 21

2017-05-21 17:09
Måndag – Möte inför Kinnekullesprinten, Hällekis Tisdag – POL, Örlenbadet Tisdag – Dammatch, Larv Tisdag – Kretsträning, Larv Tisdag – Klubbträning, Klyftamostugan Torsdag – Skaraborgmästerskap i sprint, Främmestads IK
  • Uppdaterad: 2017-05-21 17:13

I tisdags var nybörjarkursen och ungdomsträningen vid Sparresäter och Majstugan. Ett stort gäng ungdomar med föräldrar, träffade först monstret Rakso som vaktade sin skatt (läs kartbitar). Men ungdomarna vågade samla in skatten och kunde pussla ihop skattkartorna. Sedan blev det tipspromenad till Majstugan med orienteringsfrågor. Vid Majstugan bjöds det på grillad korv och bröd och till sist även marshmallows. På torsdagen var som vanligt ett gäng pensionärer i väg på POL. Denna gång så lång bort man nästan kan komma i Skaraborg, närmare bestämt norr om Karlsborg. Vid Götenelördagen hade Klyftamo minisprint på Solbacken.

Måndagen den 22 maj

Möte inför Kinnekullesprinten, samling vid Dammen i Hällekis klockan 18.00.

Tisdagen den 23 maj

Mycket på programmet denna dag

POL:en arrangeras av Tibro OK vid Örlenbadet. Samling för er som vill samåka från Götene vid Pellagården. Chaufförer och avrestid finns på utdelad lista. Kontakta Margit vid eventuella frågor.

Dammatch och Kretsträning utanför Larv. Anmälan via Eventor senast ikväll (söndag).

Första start för Dammatchen är 18.30 och Kretsträningen börjar så fort alla damer har startat.

Klubbträning med orienteringsträning och trailrunning vid Klyftamostugan. Då vi har haft många som gått nybörjarkursen fortsätter vi (ungdomsledarna) att anpassa träningarna så att de passar de nya. Men det finns ändå banor som passar alla. Denna vecka blir det lite återvinning av slingorna vi sprang i november.

Trailrunningsgänget springer som vanligt lite olika rundor i skogen vid Klyftamostugan eller upp på Stenåsen.

Båda träningarna börjar 18.00. Vi hoppas även nu få hjälp med att lotsa våra nya intresserade rätt i skogen och bland karttecknen.

Torsdagen den 25 maj

Är det Skaraborgsmästerskap i sprint i Nossebro. Ordinarie anmälan har gått ut men det går att efteranmäla sig till och med tisdagkväll. Första start 10.00.

Kommande aktiviteter

Kinnekullesprinten den 3 juni, hör av dig om du kan hjälpa till med något. Även om du inte kan så mycket om orienteringsbiten finns många andra sysslor.

Sommarlandssprinten den 4 juni. Anmälan via Eventor senast den 28 maj. Tänk på att det finns 11-årsklasser för dig som är 11 år. Vi ungdomsledare finns på plats för att hjälpa till vid själva tävlingen, men efter tävlingen är det föräldrar eller annan vuxen som har ansvaret. Tänk på att alla måste vara anmälda för att komma in på Sommarland. Vuxna faktureras av Klyftamo för entreavgiften när säsongen är slut.

Tränings- och ungdomskommittén

Skribent: Anna-Karin Ryberg
Epost: Adressen Gömd

Kinnekulle_Lacko

kottex

arla

semper

coop-nara

celsius

vida

Postadress:
OK Klyftamo - Orientering
Lars-Inge Bly, Holmestad Ekedalen 1
53391 Götene

Besöksadress:
Klyftamostugan
53391 Götene

Kontakt:
Tel: 0511-342715
E-post: This is a mailto link

Se all info